Jin Shin Yoga cursus

Luisteren - bewegen - innerlijk - beleven = Jin Shin Yoga!


Jin Shin stamt uit een Japanse massage traditie. Het is vooral een effectieve energetische zelfhulp methode.Eenvoudig te leren en een verdieping van mijn Yoga vorm. De Jin Shin Yoga is door iedereen uit te voeren.

Maak in 10 lessen kennis met een nieuwe Yoga vorm. Waarin je jezelf leert te ontspannen en kunt beginnen met meditatie.
De lessen beginnen op in september, exclusief de herfstvakantie. Elke les duurt 1 uur.
De cursus kost €200,-.
Maximum aantal deelnemers 4 personen(1,5 met).
Opgeven kan per E-mail op de contact pagina.

De doorlopende yoga lessen zijn reeds Jin Shin Yoga. Wat uit de praktijk is ontstaan, wordt ook in de praktijk uitgevoerd.
Maak in 13 lessen kennis met een nieuwe Yoga vorm. Waarin je jezelf leert te effectief ontspannen en kunt beginnen met meditatie.
De cursus start woensdag 12 september om 19:00-20:00, exclusief de herfstvakantie.
De cursus kost €150,-, te voldoen bij inschrijving en aan het begin van de cursus.
Aantal deelnemers: Het maximum aantal deelnemersmaximaal is 4 personen(1,5mtr).
Opgeven kan op de contact pagina. Na opgave, volgen verdere instructies.

Omdat de Jin Shin Yoga nieuw is, is er nog geen boek. Er is wel een kennismakingscursus. In centrum Nei Tao is in de bestaande yoga lessen al Jin Shin toegevoegd.
Hét uitgangspunt van Jin Shin Yoga is energie. Energie ervaren en in beweging brengen: luisteren - bewegen - innerlijk beleven.
Daarvoor combineren we verschillende methodes. Het ontdekken en in beweging van brengen van je energie doen we door verschillende soorten oefeningen. Deze fysieke oefeningen komen uit de Tibetaanse, de Chinese en Indiase tradities.
Het voelend ervaren van je energie leer je, door er invoelend met je handen naar te luisteren. Deze Jin Shin techniek is door iedereen en gemakkelijk te leren. Maar het zal je leren om meer in het moment zelf en bij het gevoel zelf te blijven. Dat neem je mee naar je dagelijkse leven en daar pas je het toe… Dat is Yoga!


Er is ook een andere website over Jin Shin massage therapie.